Retrospectiva DTO Rally Team - Campionatul Național de Raliuri 2021

Deschide videoclipul

”2021 a fost un an foarte bun și mai… lung decât 2020 și ne bucurăm că am reușit să participăm la mai multe etape de campionat, zece la număr” -  a declarat Traian Pavel, team manager DTO Rally Team și copilot, alături de pilotul Cristian Dolofan. ”Pot spune că a fost un sezon-maraton pentru echipă, practic, cel mai lung sezon competițional de până acum, unul foarte bun, care ne-a adus multe satisfacții și pe care l-am finalizat cu bine. Desigur, am avut parte și de probleme tehnice, de câteva ieșiri în décor, dar, una peste alta, scopul nostru a fost atins”.

Sezonul competițional 2021 a fost unul foarte bun pentru DTO Rally Team care a culminat cu organizarea Raliului Argeșului, o competiție de casă, cea mai frumoasă și cea mai așteptată etapă a campionatului. ”A fost o experiență inedită și mai ales interesantă, având dublu rol, de organizatori, dar și de concurenți, deci o presiune dublă pentru tot staff-ul tehnic și sportiv!” – a menționat Traian Pavel. ”Pentru mine, personal, a fost și o provocare, pentru că, deși am organizat raliuri, nu mai trăisem și nu mai experimentasem până atunci, din mașina de curse, ca și copilot, acest dublu challenge. A fost un eveniment reușit, foarte bun din punct de vedere organizatoric, dar și prin rezultatele obținute de colegii care s-au bucurat de probele noastre de casă și de celebrul Transfăgărășan”.

           

Pe 20 - 21 mai 2022 este programat Raliul Argeșului - Catena, etapa a III-a a Campionatului Național De Raliuri, organizată tot de DTO Rally Team, cursa, devenită tradiție, fiind considerată una dintre cele mai frumoase și spectaculoase competiții automobilistice din România.

           

Sezonul 2021 a fost unul cu zece etape, dificile, toate și, din păcate, cu una dintre ele – Raliul Iașiului, îndoliată, marcată de o pată neagră în istoria motorsportului românesc; pilotul Adrian Răspopa și-a pierdut viața în urma accidentului suferit pe una din probele speciale.

       

”Fiecare sezon este o provocare pentru toate echipele, nouă, ne-au plăcut toate, dar aș vrea să menționez Raliul Bucovinei, ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri, care își merită faima și locul în fiecare sezon. După mulți ani, a revenit și raliul de la Baia Mare, o altă etapă frumoasă și provocatoare și bine organizată” – continuă team-managerul echipei. ”Vom continua în 2022 în aceeași formulă pentru că, ce merge bine, nu trebuie schimbat. Așteptările noastre de la început de campionat au fost depășite; ne-am propus să parcurgem cât mai mulți kilometri de probe special și mă bucur că ne-am atins obiectivul!  Ne dorim să participăm și la competiții internaționale, dar momentam nimic nu e stabilit. Am început pregătirile pentru următorul sezon, toate mașinile sunt demontate, revizuite și atent verificate, elementele importante înnoite și lucrăm zilnic în ateliere și în garajele DTO Rally Team! Vreau să mulțumesc în numele echipei partenerului nostru de tradiție, Catena, pentru susținere și implicare!”.

           

Vicecampioană națională în 2020, echipa DTO Rally Team, sponsorizată de Catena se va alinia cu trei echipaje, la startul Campionatului Naţional de Raliuri Betano 2022 care va programa 9 etape, dintre care 5 pe asfalt - Raliul Argeşului, Raliul Clujului, Raliul Harghitei, Raliul Maramureşului, Raliul Bucovinei și alte 4 etape pe macadam - Raliul Sibiului, Raliul Iaşului, Raliul Braşovului, Raliul Bacăului. Obiectivul principal este de a puncta la fiecare etapă și de a se clasa la finalul sezonului pe podium, în clasamentul general pe echipe.

           

Și în sezonul competițional 2022, grupul Fildas-Catena este alături de echipajele DTO Rally Team și le susține în lupta pentru podium în Campionatul Național de Raliuri.

           

CATENA susține campionii!

 

Realizator: Florin Prodana, Oana GeorgescuCuvinte cheie
DTO Rally Team, Campionatul Na?ional de Raliuri, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.