Performanţe şi profesionişti în motorsportul românesc

Deschide videoclipul

DTO Rally Team, vicecampioana națională din 2020 a debutat oficial în noul sezon competiţional, la Tess Rally Brașov 2021, eveniment ajuns la a 50-a ediție.

Pe lângă cele trei echipaje care evoluează anul acesta sub culorile echipei argeșene, DTO Rally a dezvoltat şi zona de Rally Rent&Service, un domeniu în care echipa a pus bazele unor colaborări de succes şi de lungă durată.

           

Pentru acest an, două echipaje au apelat la serviciile echipei argeșene pentru închirierea, pregătirea și revizuirea mașinilor de concurs în garajele DTO Rally. Acestea au avut parte de o cursă foarte bună, iar mașinile de concurs s-au comportat excelent pe cele opt probe speciale ale Tess Rally.

 

Pilotul Adrian Grigore a ales și în acest sezon serviciile echipei pentru performanțele pe care și le propune în acest an.

           

„Colaborarea cu Adrian Grigore continuă și în 2021, punându-i la dispoziție Mitsubishi-ul Lancer EVO 9 în specificație de grupa N, clasa RC2N” - spunea Traian Pavel, managerul DTO Rally. ”Această continuitate ne face să credem că serviciile pe care le oferim sunt unele de TOP pentru motorsportul românesc, iar faptul că anul trecut mașinile noastre nu au suferit niciun abandon tehnic nu a fost o întâmplare”.

           

„Sunt bucuros că vom continua în aceeași formulă!” - - a spus Adrian Grigore, care a concurat la Braşov cu modelul EVO pregătit de către DTO Rally. „Titlul de vicecampion obținut sezonul trecut alături de Andrei Papa se datorează și echipei DTO Rally. Au pregătit exemplar mașina, iar asta ne-a dat încredere la fiecare etapă. Ne azăm pe prietenie și încredere, iar asta face ca lucrurile să funcționeze foarte bine, motiv pentru care le mulțumesc și asigur echipa că vom urma în direcția pe care am trasat-o împreună”. 

           

Costi Tudose, tânărul pilot debutant în Campionatul Național de Raliuri s-a alăturat echipei DTO Rally care i-a oferit un ”pachet” complet de competitie: o Dacia Sandero cu care pilotul se va lupta Campionatul Naţional de Raliuri 2021 pentru un loc în fruntea Cupei Dacia, asistență tehnică și logistică, dar și tot suportul și experiența tehnicienilor şi stfee-ului echipei.

           

De remarcat faptul că acesta a reuşit în etapa de la Braşov două performanţe remarcabile: locul I la categoria Debutanţi în Cupa Dacia şi Locul III la categoria Debutanţi în Clasamentul General.

           

Urăm succes echipajelor pregătite de DTO Rally Rent&Service:

 

  • Adrian Grigore (pilot) şi Emilia Olteanu (copilot)

 

maşina: Mitsubishi-ul Lancer EVO 9

 

Grupa N, clasa RC2N

 

  • Costi Tudose (pilot) şi Eduard Rogozan (copilot)

 

maşina: Dacia Sandero

 

Clasa Debutanţi - Cupa DACIA

 

DTO Rally Team, echipa susţinută de Catena, a început pregătirile pentru următoarea cursă din calendarul Campionatului Național de Raliuri - Raliul Perla Harghitei, programată la începutul lunii mai, în jurul orașului Odorheiu Secuiesc.

           

Și în sezonul 2021, Grupul Fildas - Catena este alături de echipajele DTO Rally Team.

           

CATENA susține campionii!

            Realizator: Oana Georgescu, Florin Prodana

            Foto: Sabina Ghiormescu, DTO Rally Team

 Cuvinte cheie
DTO Rally Team, Rally Rent&Service, Campionatul Na?ional de Raliuri 2021, Tess Rally Brasov 2021, echipaj Adrian Grigore - Emilia Olteanu, echipaj Costi Tudose - Eduard Rogozan, Cupa Dacia, Tonica by Catena, farmacia Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.