CATENA, la Forbes Kids Festival 2021, cel mai frumos festival de familie

Deschide videoclipul

Așteptată cu mare interes de către cei mici, dar și de părinți și bunici, Forbes Kids Festival 2021, a ajuns la cea de-a III-a ediție. Catena a fost alături de organizatori, susținând acest eveniment special cu surprize și premii pentru toți cei care au fost prezenți în frumoasa Grădină Crowne Plaza București. Jocurile, atelierele fel și fel, spectacolele inedite, muzica bună, tombola cu premii și un cadru de poveste au contribuit la reușita unei zile de neuitat.

Atelierele de limba engleză, de slime, robotică, șah și de dezvoltare personală, de pictură cu nisip colorat și de pictură pe forme de ceramică și măști, dar și demonstrațiile oferite de sportivi și reprezentanți ai Federației Române de Scrimă au încântat sutele de copii prezenți la Forbes Kids Festival. Aceștia au fost programați și grupați în patru serii distincte, regulile impuse de pandemie făcând încă… legea; chiar și așa, toți cei prezenți, cu bucuria de a nu mai fi ”online”, au avut timp suficient să profite împreună și în siguranță de surprizele pregătite de organizatori. Practic, la fiecare două ore, alți părinți, copii și bunici s-au bucurat de spectacolele, atelierele și surprizele pregătite.

 

Toți cei prezenți pe pajiștea de la Forbes Kids Festival 2021 s-au bucurat de o zi de vacanță plină de distracție, voie bună și activități creative, pe gustul celor mici și celor mari.

 

”Copiii s-au bucurat de activități inedite, educative și distractive, iar părinții, de câteva ore sănătoase de socializare și voie bună!” – spuneau organizatorii. De succes s-au bucurat spectacolele

 

„Punguța cu doi bani” (Teatrul ”Ion Creangă”) și  „Capra cu trei iezi” (Teatrul de Animație Țăndărică), spectacolul-atelier „Oul Micului Bufniță!” susținut de artiștii Teatrului Mititel și spectacolele de muzică și de dans ale Operei Comice pentru Copii, Butterfly Music School, Ana Dance și Chalize 

 

Copiii, însoțiți de părinți sau de bunici au trăit cele mai frumoase experiențe de joacă și au zăbovit în cornerele cu personaje de poveste, scene în miniatură cu spectacole pentru cei m, icilocuri de joacă, zone food și tot felul de provocări sportive.

 

La cornerul ”Teilor” mămicile au admirat o colecție exclusivă de bijuterii cu diamante, iar copiii s-au jucat în piscina cu bile. La atelierul de reciclare  selectivă ”Reciclad’OR” cei mici au învățat cum să protejeze Planeta. La cornerul ”Artesana”  au descoperit viața la fermă împreună cu simpatica lor văcuță, iar la Eurolife” copiii au învățat despre meseriile viitorului. Moderns Dads” i-a surprins pe tătici cu o experiență fotografică inedită, iar ”English Kids Academy” de la IH Bucharest i-a invitat pe copii la cursurile lor de limba engleză.

 

Oana Georgescu

 

Foto: Denisa Simionescu si Marius Michailov, Forbes Kids Festival


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.