Romanian Fashion Philosophy 2017

3297 vizualizari

Romanian Fashion Philosophy, cel mai exclusivist eveniment de moda al tarii, se va organiza in perioada 18, 19 si 20 Octombrie, la Avenue 48 (Soseaua Pipera nr. 48), probabil cea mai fashion sala de evenimente din Capitala.


Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017 Romanian Fashion Philosophy 2017

Noutatile acestei editii consta, in afara aducerii pe catwalk a celor mai in voga designeri romani ai momentului, in organizarea si promovarea creatorilor de moda si a brandurilor din Republica Moldova sub sloganul Din Inima, precum si a stabilirea legaturilor cu industria textila din Romania, prin colaborarea cu Institutul 
National de Cercetare-Dezvoltare pentru Textile si Pielarie, care va organiza in perioada Romanian Fashion Philosophy SS18 conferinta internationala TexTeh, cu tema Creating the future of textiles. De asemenea, pentru prima oara in Romania, organizatorii RFP vor aduce pe podium manechine internationale din 4 tari, plus romania, manechine care au avut de-a lungul anului zeci de prezentari la Milano, Paris, Londra sau New York. Cele trei zile de eveniment sunt structurate astfel: miercuri – ziua designerilor romani, joi – ziua brandurilor din Republica Moldova, vineri – ziua internationala, unde veti regasi, insa, si designeri autohtoni. Printre creatorii care isi vor prezenta cele mai noi colectii pe podiumul Romanian Fashion Philosophy ii amintim pe: Mirela Diaconu, Ana Maria Cornea, Razvan Valceanu, Celebrity Skin (Grecia), O’Blanc, Ionel, DiVero (Moldova), Aghe Mare (Italia), VIP (Portugalia).  Talentata creatoare de moda Samanta Russo (Italia) este invitata speciala a acestei editii a Romanian Fashion Philosophy, ea urmand sa prezinte vineri, publicului romanesc, cea mai noua colectie a sa. De altfel, Samanta Russo si-a exprimat intentia de a investi in deschiderea unui magazin la Bucuresti.

Romanian Fashion Philosophy continua programul de promovare a tinerilor designeri, astfel ca studentii Atelierelor ILBAH isi vor putea prezenta tinutele create de ei in prima zi de Romanian Fashion Philosophy.

Organizatorii Romanian Fashion Philosophy si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti au semnat un protocol de colaborare, CCIB asigurand suportul membrilor Camerei pentru solicitarile tot mai mari ale brandurilor straine de a dezvolta afaceri in Capitala. 

Agentia Nationala de Presa AGERPRES va prezenta in cadrul evenimentului o expozitie de fotografie de arhiva dedicata modei anilor 50, 60, 70, 80 si 90, in cadrul Romanian Fashion Philosophy. Un alt moment inedit il consta lansarea de carte a fostului manechin Dana Savuica. Evenimentul se va produce miercuri, in prima zi de eveniment.

Romanian Fashion Philosophy va incepe zilnic, incepand cu ora 18.00. 

Mai multe informatii pe https://www.fashionphilosophy.ro/ 


ComentariiNumeComentariuSunt de acord cu politica de confidentialitate
Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.