FILDAS si CATENA Grup - BEST in Business, Gala Premiilor Revistei Piata Financiara, editia XXIII

Deschide videoclipul

Revista Piata Financiara, singura revista dedicata exclusiv domeniului financiar bancar din Romania, a acordat Premiile Best in Business 2018, recunoscand astfel meritele celor mai performante companii. Cu aceasta ocazie, Grupul FILDAS CATENA a obtinut Premiul pentru Formarea si dezvoltarea Resurselor Umane la categoria BEST in BUSINESS. 

Forta si succesul unei companii rezida in calitatea echipei. Este cu atat mai greu sa creezi profesionisti cu cat echipa numara 6400 de angajati. Am inteles ca trebuie sa investesti in proprii angajati pentru a putea oferi servicii de calitate la nivelul asteptarilor clientilor. Este si motivul pentru care managerii companiei au creat un program extrem de util, SCOALA CATENA, care include 200 de farmacisti si asistenti farmacisti, persoane cu bune abilitati de comunicare, interese in dezvoltarea profesionala, persoane active, care dovedesc initiativa, a fost mesajul transmis de managementul companiei participantilor la aceasta gala. 

 

Premiul a fost ridicat de doamna Diana Dragomir, Director Resurse Umane FILDAS si CATENA GRUP.

 

Gala Premiilor Revistei Piata Financiara marcheaza incheierea unui an plin de succes pentru FILDAS CATENA Grup, un an in care eforturile constante pentru mentinerea calitatii serviciilor oferite clientilor au fost rasplatite din plin. 

 

Realizatori: Mihaela Moldoveanu, Oana Georgescu 

Operatori: Alex Andries, Ionel Stanciu
Editor: Nicu Pojaru
Fotografii: Cris Ardelean  

 

 

 Cuvinte cheie
FILDAS si CATENA Grup, BEST in Business, Gala Premiilor Revistei Piata Financiara 2018, resurse umane, formarea si dezvoltarea resurselor umane, Diana Dragomir, Scoala Catena, dezvoltare profesionala, succesul echipei, calitatea angajatilor. 

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.