Constanța, gazda circuitului mondial de baschet 3X3

Deschide videoclipul

Timp de cinci zile de baschet trei la trei la cel mai înalt nivel, arena impresionantă construită la City Park Mall din Constanța a fost neîncăpătoare.

Cele mai bune 32 de echipe de baschet trei la trei din lume, 24 la tineret şi 8 la feminin senioare au facut senzatie în arena construită la City Park Mall. Canada a fost marea campioană, câștigând detașat FIBA3X3 Women's Series 2022. Promovarea oraşului Constanţa prin intermediul evenimentelor sportive face parte din strategia de dezvoltare a tânărului club CSM Constanţa iar faptul că am reuşit să obţinem organizarea unui astfel de eveniment extrem de important ne onorează. Am fost pentru cinci zile capitala baschetului 3x3 la nivel mondial iar reacțiile venite de la sportivi și delegați au fost extraordinare”, a declarat Andrei Talpeş, preşedintele CSM Constanţa. Finala circuitului național de baschet 3×3 a fost organizata de CSM Constanța cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța. 

 

Catena a fost onorată să se implice în sprijinirea acestui eveniment sportiv, fiind deja cunoscut faptul că, unul dintre obiectivele principale  fixate de farmaciile Catena este de a promova sănătatea prin practicarea sportului.

 Cuvinte cheie
FIBA3X3 Women\\\\\\\'s Series 2022, baschet 3X3, CSM Constan?a, Catena

Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.